Известие

Collapse
No announcement yet.

Черен Айбах в 147....бесен съм.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от NoFeArr Покажи съобщение
    Гледах на задните не виждам никакъв номер... според сайта на eibach това трябва да е номера за червени (Sportline) 147 --- E20-10-001-02-22
    По принцип с тоя номер стават за всички мотори на 147 и свалят 40/40...поне така пише.Но не знам,дали не трябва и друг амортисьор за тях.

Аз съм харесал черния про-кит Е10-10-001-02-22....сваляне 30/30 ..На стокови амортисьори ,като за начало,пък каквото излезе.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Преди 2 месеца сложих на моята някакви сини от 156-ца жтд и отпред е разстоянието от гумата и калника е 2 пръста, а отзад е около 2 пръста... почти равна е и отпред и отзад! Но си мисля че ако си върна стабилизиращата щанга (че от лятото на миналата година съм без нея) ще слезне още 1 пръст отпред.... така си мисля де! Ето я в момента как е:
      Attached Files
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.

Comment

Много добре седи ...бе и аз те тия два пръста гоня
        ..относно щангата,не мисля че с нея ще ти слезе още предницата.Няма логика.

Comment

Ами така си мисля вече, защото 3 вида пружини съм слагал и предницата по надолу от това което е в момента (2 пръста) неще да слиза.... а ми се иска още 1 пръст поне надолу да е...!

Comment

Ами щом още искаш надолу ......и амортисьорите ще трябва да смениш.

Comment

Бе то хубаво да ги сменя... те са си стоковите, но съм виждал и други алфи със стокови амортисьори само със спортни пружини и са по ниски от моята отпред... отзад е точно както трябва...!

Comment

Червен айбах слагал ли си? Той сваля доста.
                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Имаше един за продаване, ама много бързо го взеха докато се наканя... иначе ми се щеше да сложа черен айбах!

Comment

Черен,но да е про-кит,защото нали виждаш при мен какво стана,като сложих стоков от 156
                    Отпред свободно влизат два пръста,а отзад три...и е за къшмер.
                    Last edited by undy; d.m.y г., 08:48.

Comment

Такааа....какво се случва с тоя Про-Кит на Айбах идея си нямам..
                      Исках черен,понеже снижава най-малко и си поръчах за дизел(Е10-10-001-02-22)....понеже за бензин е друг(Е10-10-001-01-22).....които също ги дават черни.

Та поръчах тези:

http://www.ebay.de/itm/EIBACH-PRO-KI.../301859389077?

Държах да е Про-Кит,а не Спортлайн.

Днес пристигнаха,отварям,червени...с номера :
                      EW10 20 001 VA-предни
                      111 000 101 HA-задни

На всички обяви в ибей за пружините,които аз искам,на снимките са черни ??
                      Мен цвета не ме бърка,по-скоро ме притеснява,да не са ми много ниски тия червените....защото всеки реве,че друсали,били ниски и както знаем разбъзикват бързо стоковите амортисьори и т.н.

Каква е уловката и къде е рисковничето,че подлуднах?

Изчетох всички обяви във форума в раздел продава от 2010г...и никъде не видях,да се продават черен про-кит,като от показаните в ибей....или са за червени,като тия дето сега са ми дошли или черен айбах от 156(който не коментирам в момента)....
                      Почвам да се чудя въобще има ли черен про-кит....или пък (не искам и да си го помислям) са ми объркали пружините...НО на кашона номера е Е10-10-001-02-22....демек този който трябва...от обявите в ибей.

Е бива ли такива работи...пак нищо за нашите таралясници...http://eibach.com/sites/eibach.com.m...21_catalog.pdf

"Ша срежа неко вена вече"

Ухааа.......намерих го с триста зора....всичко е точно,само дето тия шматки пускат "черни" снимки.

http://eibach.com/sites/eibach.com.m...uktkatalog.pdf

Надявам се да е от полза....поне на такива олигофрени като мене
                      Last edited by undy; d.m.y г., 18:40.

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        Такааа....какво се случва с тоя Про-Кит на Айбах идея си нямам..
                        Исках черен,понеже снижава най-малко и си поръчах за дизел(Е10-10-001-02-22)....понеже за бензин е друг(Е10-10-001-01-22).....които също ги дават черни.

Та поръчах тези:

http://www.ebay.de/itm/EIBACH-PRO-KI.../301859389077?

Държах да е Про-Кит,а не Спортлайн.

Днес пристигнаха,отварям,червени...с номера :
                        EW10 20 001 VA-предни
                        111 000 101 HA-задни

На всички обяви в ибей за пружините,които аз искам,на снимките са черни ??
                        Мен цвета не ме бърка,по-скоро ме притеснява,да не са ми много ниски тия червените....защото всеки реве,че друсали,били ниски и както знаем разбъзикват бързо стоковите амортисьори и т.н.

Каква е уловката и къде е рисковничето,че подлуднах?

Изчетох всички обяви във форума в раздел продава от 2010г...и никъде не видях,да се продават черен про-кит,като от показаните в ибей....или са за червени,като тия дето сега са ми дошли или черен айбах от 156(който не коментирам в момента)....
                        Почвам да се чудя въобще има ли черен про-кит....или пък (не искам и да си го помислям) са ми объркали пружините...НО на кашона номера е Е10-10-001-02-22....демек този който трябва...от обявите в ибей.

Е бива ли такива работи...пак нищо за нашите таралясници...http://eibach.com/sites/eibach.com.m...21_catalog.pdf

"Ша срежа неко вена вече"

Ухааа.......намерих го с триста зора....всичко е точно,само дето тия шматки пускат "черни" снимки.

http://eibach.com/sites/eibach.com.m...uktkatalog.pdf

Надявам се да е от полза....поне на такива олигофрени като мене
                        Колега .... дишането помага.

Разяснявам:

- И Pro (30/30) и Sport kit-a (45/30) на Eibach който се купува са червени на цвят. Снимкита са само демонстративни и не отговарят на действителността.
                        Това което е пристигнало е това което трябва да бъде.

- Единствените черни пружини на Eibach са тези за вграждане в TI серията коли. Те както си разбрал не се продават директно от Eibach и единствения начин да си намериш такива е да свалиш от кола оригинално с такива.

Как изглежда купешки Pro Kit (30/30) на 147-ца, прилагам снимки от личния автомобил. Колата е с чисто ново Koni Sport + Pro kit.

Поздрави

Last edited by radoslavp; d.m.y г., 22:54.
                        2016 BMW 320D F30 LCI M Package
                        ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
                        ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered

Comment

Даа..всичко е точно така...аз се раздишах спокойно още снощи та мирясах Просто ме подвете факта,че 99% от снимките на Про-Кит са черни....и за това изпаднах в конвулсия
                          Ма къде беше по-рано бе колега...с две приказки да ми стане ясно.
                          Мерси за потвърждаването на информацията

Comment

Ай тури снимки да видим тоя мАйбах да го еба, най вече как стои колата с него.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Пфуууу, да им бяха метнали една черна боя на твоите, да не си мислиш за глупости
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

Само да намеря време и ги слагам моменталически....до края на седмицата са монтирани......
                                Бе мен цвета не ме топли...по-скоро височината....аз за тва се напрегнах.....да не е нещо сбъркано.
                                Иначе те ги криваците..
                                Attached Files
                                Last edited by undy; d.m.y г., 10:51.

Comment

Working...
                                X